TERUGBETALING

Als geregistreerd lid van de wettelijk erkende beroepsvereniging voor acupunctuur EUFOM, is het mogelijk dat acupunctuur bij Sven Steyt gedeeltelijk terugbetaald wordt.
Diverse ziekenfondsen betalen immers acupunctuur als niet-conventionele geneeswijze (dus net als osteopathie, chiropraxie en homeopathie) gedeeltelijk terug binnen de aanvullende ziekteverzekering. Hoeveel u terugbetaald krijgt per behandeling en voor hoeveel behandelingen u deze terugbetaling geniet, verschilt van ziekenfonds tot ziekenfonds.
U neemt hiervoor dus best contact op met uw mutualiteit.

Tevens komen verzekeringsmaatschappijen soms supplementair tussen in de kosten van een acupunctuurbehandeling bovenop de uitkering die u geniet van uw ziekenfonds (pre- en posthospitalisatie, bij een sport- of arbeidsongeval).
U informeert hiervoor best bij uw verzekeringsmaatschappij naar de polisvoorwaarden.

Contact opnemen – Afspraak maken

Vul het contactformulier in

  Naam*

  e-Mail*

  Bericht*


  AFSPRAKEN
  Behandelingen gebeuren enkel op afspraak.
  Een acupunctuurbehandeling gebeurt steeds op basis van de medische gegevens en de westerse wetenschappelijke diagnose. Het is altijd de behandelende arts die de westerse diagnosestelling dient uit te voeren.
  Daarom is het niet ongewoon dat u wordt doorverwezen naar uw behandelende arts voor verder onderzoek alvorens een behandeling wordt opgestart. Het is altijd aanbevolen dat u als patiënt steeds contact houdt met de behandelende arts, dit in kader van de westerse diagnosestelling en de opvolging van het klachtenpatroon.